FLASH

Bea Viktor

Counter-Strike: Global Offensive
játékos
  • Született: 1995.08.21
  • Lakhely: Vác

Hazai versenyek 2015

Verseny Helyezés Csapat
Esport Fest 1. TRICKED
ICL24 1. TRICKED
PlayIT Spring 1. Team ROCK
OVS Summer 1. Team ROCK
ICL28 1. k1ck

Külföldi versenyek 2015

Verseny Helyezés Csapat
Assembly Winter 2015. 7.-8. VOLGARE
SEEC Season I. 3. Team Rock
Gaming Paradise Belgrade 2. Team Rock
Gaming Paradise Slovenien 4. Team Rock
SEEC Season II 3. csgo.one
ESL Cologne 2015 Offline
Qualification
9-12. k1ck eSports.hu

Flash már a Counter-Strike 1.6-os verziójával is versenyszerűen játszott, az utóbbi években pedig a CS:GO-val ér el egyre komolyabb és komolyabb sikereket. 2015-ben azokon a magyar versenyeken melyeken elindult, azt aktuális csapatával az összeset megnyerte. Ezzel pedig vezeti a hazai CS:GO versenyeken szerzett érmeket összesítő Zsokker-statisztikát.

Hosszú idő után az első olyan külföldi LAN, amire kvalifikációval jutott ki magyar csapat az az ASUS ROG CS:GO Winter 2015 volt, itt a Virtus.pro, illetve a HellRaisers csapata ellen kaptak ki. Az ESL délkelet-európai bajnokságának (SEEC) első szezonjának LAN-os döntőjén harmadik, a Gaming Paradise Belgrade Open kvalifikációs versenyén második, majd a Gaming Paradise Slovenien offline kvalifikációján negyedik lett a csapatával. A szlovéniai LAN-os kvalifikáción, ahova a belgrádi második hely miatt hívták meg őket – a csapatán (Team ROCK) kívül a Team Kinguin, a Gamers2 és a Flipsid3 vett részt.

Júliusban talán karrierje legnagyobb lehetőségéhez jutott, miután akkori csapatával, a k1ck eSports-szal végigverekedte magát az ESL One: Cologne online selejtezőjén és bejutott a kvalifikáció offline döntőjébe, melyet az ESL németországi stúdiójában rendeztek meg. Összesen 16 együttes küzdött a továbbjutást jelentő négy helyért, korábban magyar játékos nem jutott ilyen közel CS:GO világversenyhez. Sajnos Flashnek és csapatának nem sikerült a bravúr, a 9-12. helyen végeztek. Több mint ezer csapat közül, ha idevesszük az online selejtezőkre jelentkezett gárdákat is.

Az ESL délkelet-európai bajnokságának (SEEC) második szezonjának budapesti döntőjén harmadik helyen végzett tavaly novemberben

Szavazz most!

Szavazatoddal nemcsak a jelöltet támogatod, hanem a magyar Counter-Strike: Global Offensive közösséget is! A szavazók között kisorsolunk egy egyedi festésű PlayStation 4 (Limitált Star Wars Kiadás, 1TB ) konzolt + Star Wars Battlefront játékot a SONY Magyarország jóvoltából.