GABESSON

Málovics Gábor

Counter-Strike: Global Offensive
játékos
gabesson
  • Született: 1990.05.07
  • Lakhely: Budapest

Hazai versenyek 2015

Verseny Helyezés Csapat
Esport Fest 1. TRICKED
ICL 24. 1. TRICKED
ICL 26. 1. VOLGARE
ICL 29. 2. FRÖCSKÖLŐK

Külföldi versenyek 2015

Verseny Helyezés Csapat
Assemby Winter 2015 7-8. VOLGARE
SEEC II. 1. Revolte!

Gabesson kilenc évesen kezdett el játszani a Counter-Strike 1.6 verziójával. Első komoly versenye az ELTE lanok egyike volt, majd 2009-ben az ICL 3. állomása, ahol harmadik helyezést ért el, s karrierje azóta is töretlen. Megjárta a legnagyobb magyar csapatokat, köztük a WiLD-ot is.

A 2014-ben újjáalakult Volgare arca és oszlopos tagja. Ebben az évben 5 első helyezést (2 ICL, MondoGames, PlayIT, OVS) tudhat magáénak, továbbá egy nemzetközi versenyről (Gaming Challange) bronzéremmel tért haza.

Gabesson 2015-ben minden olyan offline rendezvényen győzelmet aratott csapatával, amelyen részt vett, többek között az Esport Festen és az ICL több állomásán is.

Hosszú idő után az első olyan külföldi LAN, amire kvalifikációval jutott ki magyar csapat az ASUS ROG CS:GO Winter 2015 volt. Itt a Virtus.pro illetve a HellRaisers csapata ellen kaptak ki. Leginkább magyar versenyeken vett részt. Tavalyi legnagyobb sikere az ESL délkelet-európai bajnokság (SEEC) második szezonjának első helye a PlayIT 2015 őszi rendezvényén.

Ezekkel az eredményekkel gabesson a magyar éremtáblázat második helyét foglalja el.

Szavazz most!

Szavazatoddal nemcsak a jelöltet támogatod, hanem a magyar Counter-Strike: Global Offensive közösséget is! A szavazók között kisorsolunk egy egyedi festésű PlayStation 4 (Limitált Star Wars Kiadás, 1TB ) konzolt + Star Wars Battlefront játékot a SONY Magyarország jóvoltából.