HOLOCARANTUS

Molnár Zoltán

writing .org/”>essay writing service

Heroes of the Storm
játékos
  • Született: 1993.04.30
  • Lakhely: Szeged

Jelentősebb eredmények 2015

3 Mondo Games offline verseny győzelem
2 ESL kupa győzelem
1 Enter the Strom győzelem
1 ZOTAC HotS kupa győzelem

Holocarantus a Heroes of the Storm public alfájának kezdete óta játszik, és nagyon rövid idő alatt a hazai sikerek mellett már nemzetközi sikereket is maga mögött tudhat, illetve a magyar ranglistát ő vezeti (felváltva Kontival).

2015 elején az n!faculty csapatánál játszott, majd a Team Acer csapatát erősítette. Itt sajnos az elvárt eredmények elmaradtak, így egy rövid pihenő után, magyar társával, Kontival együtt indítottak egy nemzetközi csapatot, amivel egy hónap leforgása alatt 2 ESL kupát és az Enter the Storm bajnokság győzelmét gyűjtötték be.

Az igazán nagy sikerek július végétől kezdődtek, amikor Holocarantus csapatot váltott, majd 2 hónap alatt bezsebelt 4 ESL kupa győzelmet és még egy Enter the Stormot. A folyamatos győzelmekre nem egy neves multi figyelt fel, így október óta a Team CoolerMaster csapatát erősíti, mint carry.

A nemzetközi sikerek mellett a hazai eredményekről sem szabad megfeledkezni: egészen július végéig a Kepsz Lokk Híróz mix csapat alap tagja volt, akikkel minden hazai versenyt megnyertek.

A Blizzard által összeállított legsikeresebb Hero League 200-as listán jelenleg a 22.

Szavazz most!

Szavazatoddal nemcsak a jelöltet támogatod, hanem a magyar Heroes of the Storm közösséget is! A szavazók között kisorsolunk egy egyedi festésű PlayStation 4 (Limitált Star Wars Kiadás, 1TB ) konzolt + Star Wars Battlefront játékot a SONY Magyarország jóvoltából.