Konti

Konti Schrauf

Heroes of the Storm
játékos
  • Született: 1991.08.12.
  • Lakhely: Kecskemét

Legjelentősebb eredmények:

3 Mondo Games verseny győzelem
2 ESL kupa győzelem
1 Enter the Storm győzelem
1 ZOTAC HotS kupa győzelem

Konti a Heroes of the Storm public alfájának kezdete óta játszik, és Holocarantus mellett az egyik legkiemelkedőbb magyar játékos a szcénában. Eredményei többségét a Kepsz Lokk Hírózzal szerezte, amelynek alapítója is egyben. Ezzel a csapattal egész évben konzisztensen teljesített: 3 Mondo Games, 2 iPon kupa, illetve egy heroesofthestorm.eu győzelmet tudhat maga mögött.

Nemzetközi szinten is komoly eredményeket tudhat magáénak ebben a fiatal játékban. 2015 júniusában Holocarantussal megalapították a Kappa123-at, amivel rövid idő alatt 3 online kupagyőzelmet szereztek, olyan neves csapatokat megelőzve, mint a Virtus.Pro vagy a Moscow 5.

Július végétől, Holocarantus távozásával az eredmények alábbhagytak, de még így is jó eredményeket tudott elérni a csapattal nemzetközi szinten.

A Blizzard által összeállított legsikeresebb Hero League 200-as listán jelenleg a 15.

Szavazz most!

Szavazatoddal nemcsak a jelöltet támogatod, hanem a magyar Counter-Strike: Global Offensive közösséget is! A szavazók között kisorsolunk egy egyedi festésű PlayStation 4 (Limitált Star Wars Kiadás, 1TB ) konzolt + Star Wars Battlefront játékot a SONY Magyarország jóvoltából.