Salastro

Fotta Pál

Hearthstone
játékos
  • Született: 1986.
  • Lakhely: Békéscsaba

Kiemelkedő eredményei:

2015 Nyári MondoGames nyertes
2015 Őszi MondoGames finalista
2015 Téli PlayIT finalista
19x legend

Salastro a zárt béta óta játszik, és napjainkra az ország egyik legjobb Hearthstone játékosává küzdötte fel magát.
A közkedvelt streamer a 2015-ös év végéig 19 szezonban érte el a legend szintet. Tapasztalatát és gondolatmenetetét szívesen osztja meg nézőivel és olvasóival cikkek formájában is.

A közösséget nem csak oktatja, de gondozza is, az általa alapított Hearthstone Szaktanácsadó 1400 fős Facebook csoport moderátora. Az ország legerősebb klánjának, a FrozenFlame-nek az oszlopos tagja, akikkel jelenleg vezetik a Gamersorigin Superbrawl II nemzetközi tornát.

Salastro hazai csúcsteljesítménye abban is meglátszik, hogy konzisztensen kiváló eredményeket tudott elérni ebben az igen nagy varianciájú kártyajátékban a 2015-ös év során. Egyedülálló módon rendszeresen kvalifikálta magát a hazai legnagyobb események offline döntőjére, a PlayIT és a MondoGames versenyeire.

Szavazz most!

Szavazatoddal nemcsak a jelöltet támogatod, hanem a magyar Hearthstone közösséget is! A szavazók között kisorsolunk egy egyedi festésű PlayStation 4 (Limitált Star Wars Kiadás, 1TB ) konzolt + Star Wars Battlefront játékot a SONY Magyarország jóvoltából.