sPrAY

Retkes Patrik

Counter-Strike: Global Offensive
kommentátor
  • Született: 1997.
  • Lakhely: Kiskunfélegyháza

sPrAY – fiatal kora ellenére – Magyarország egyik legkeresettebb castere, aki 2012-ben kezdett el közvetítésekkel foglalkozni.

Hosszú ideig StarCraft 2 streamelés volt a fő profilja. Ebben a közösségben 2014-ig szinte minden offline verseny kommentátori posztját ő látta el (PlayIT, MondoGames stb.).

2014 tavaszán váltott Counter-Strike:Global Offensive-re. Ebben az évben 34 rendezvény mérkőzésit közvetítette, köztük a FaceIT, az ESEA, az ESL, a DreamHack, a PlayIT, az ICL, az Acer-a Split és a MondoGames eseményeit.

CS:GO caster pályájának elején a WiLD TV (később: Magyar Esport TV) tagja volt, majd 2015 tavaszától a GamePlan égisze alatt folytatta a munkát. 2015-ben havonta átlagosan 35 óránál is hosszabb időtartamban közvetített különböző meccseket, műsorait havonta 75000-en nézték.

Szavazz most!

Szavazatoddal nemcsak a jelöltet támogatod, hanem a magyar Counter-Strike: Global Offensive közösséget is! A szavazók között kisorsolunk egy egyedi festésű PlayStation 4 (Limitált Star Wars Kiadás, 1TB ) konzolt + Star Wars Battlefront játékot a SONY Magyarország jóvoltából.

When you have made some first errors, write my research paper practice is the key to good makeup.