TZeus

Debreceni Péter

DOTA2
kommentátor
  • Született: 1987.
  • Lakhely: Salgótarján

TZeus karrierjét – mint sok más streamer – játékosként kezdte 2011-ben, majd egy éles váltás után, egy év múlva már az akkori legnagyobb magyar DOTA2 versenysorozatnak, a Hungarian Premier League-nek volt a fő castere.

Miután a HPL megszűnt, 2014-ben a DoomTV projektbe csatlakozott be, amiben vegyesen voltak magyar, angol, német és spanyol közvetítők is. Ebben az időszakban hazai és nagyobb nemzetközi versenyeket is egyaránt közvetített (Battle of Central Europe, Arsenal of Carpathians, The International, Docler Myrmidons Dota2 League, ESL, JoinDota League stb.). Az online közvetítések mellett offline rendezvényeken is tiszteletét tette: PlayIT, OVS, Rise of the Myrmidons, Esport Fest.

TZeus nem hogy kiváló caster, de aktívan részt vesz a DOTA2 közösség építésében is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a nemrég indult Digital Skillground oldaluk már most prominensnek ígérkező community oldallá kezd válni, s emellett a közösség számára podcastokat és “Fun Cup”-okat is szerveznek.

Szavazz most!

Szavazatoddal nemcsak a jelöltet támogatod, hanem a magyar DoTA2 közösséget is! A szavazók között kisorsolunk egy egyedi festésű PlayStation 4 (Limitált Star Wars Kiadás, 1TB ) konzolt + Star Wars Battlefront játékot a SONY Magyarország jóvoltából.

Lots of people choose these over a specific paper, since it’s not essay writing service online as detailed as a particular paper could be.