VIZICSACSI

Kiss Tamás

professional essay writing services

League of Legends
játékos
  • Született: 1993.06.14
  • Lakhely: Pécs (otthon), Berlin (Gaming house)

Legjobb eredmények 2015

Verseny Helyezés Csapat
EU LCS tavasz 2. UOL
EU LCS nyár 4. UOL
IEM San José 2014 2. UOL

A Unicorns of Love profi League of Legends csapatának top lanere 2013 nyara, vagyis a csapat megalakulása óta.

2014 elején már megnyertek néhány Go4LoL kupát, majd elindultak a Challenger Series selejtezőjében is, de az áttörésre egész az év nyaráig kellett várni, amikor is – némi szerencsével, de – bejutottak a 2015-ös tavaszi LCS selejtezőjébe 3. csapatként.

Az LCS-be jutásért a francia Millenium csapatát kellett legyőzniük, amely a csapat egyik legemlékezetesebb összecsapását hozta, 2-0-s hátrányból, többek között Vizicsacsi kiváló játékával (és Poppy pickjével) végül 3-2-re győztek, ezzel bekerültek az európai topligába. Az LCS-ben való bemutatkozás kiválóan sikerült, egészen a döntőig meneteltek, ahol végül 3-2-re kikaptak a legjobb európai csapattól, a Fnatictól. Vizicsacsi a profi mezőny egyik legstabilabb top lanere, játéka kulcsfontosságú csapata számára.

Szavazz most!

Szavazatoddal nemcsak a jelöltet támogatod, hanem a magyar League of Legends közösséget is! A szavazók között kisorsolunk egy egyedi festésű PlayStation 4 (Limitált Star Wars Kiadás, 1TB ) konzolt + Star Wars Battlefront játékot a SONY Magyarország jóvoltából.